ATA AÖF sınavsız ikinci üniversite ön kayıtları başladı

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) sınavsız ikinci üniversite ön kayıtları başladı.
Yayımlanan duyuruda; "Sınavsız İkinci Üniversite Ön Kayıtları Başladı. Sınavsız İkinci Üniversite; yükseköğretim kurumlarının aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya önlisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler için ikinci diploma sahibi olma şansı veren kaçırılmayacak bir fırsattır. Ön Kayıt için https://obs.atauni.edu.tr/.../Ikinci.../Kayit/YeniKayit.aspx adresini tıklayınız. " denildi.
Sınavsız İkinci Üniversite; yükseköğretim kurumlarının aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya önlisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler için ikinci diploma sahibi olma şansı veriyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TÜİK, 4 Ağustos'ta temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Veri, memur ve emekli maaş zamlarının yanı sıra yıl sonu enflasyon tahminleri açısından da belirleyici olacak.
2025 yılının ocak-haziran döneminde Türkiye’nin ihracatı, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,1 oranında artış gösterdi. İlk 6 ayda, dış ticarete konu 97 faslın 58’inde ihracat artışı kaydedildi.
Manisa, İzmir ve Denizli bağlarında yetişen sultani çekirdeksiz üzümün ihracat serüveni 4 Ağustos 2025 Pazartesi günü başlıyor. Osmanlı saray mutfaklarının gözdesi olan bu üzüm çeşidi, bu yıl da dünya sofralarında yerini almaya hazırlanıyor.
Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlayarak 4 bin 308 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 7 bin 216 liradan, cumhuriyet altını ise 29 bin 114 liradan satışta.