Enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından temmuz ayı enflasyon verileri 5 Ağustos Pazartesi günü açıklanacak.
Temmuz ayına ilişkin enflasyon rakamlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.
Buna göre temmuz ayı enflasyon verileri 5 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da açıklanacak.
Geçen ay yüzde 2,41 olan temmuz ayı TÜFE artışı beklentisi, bu anket döneminde yüzde 2,77'ye çıktı.
Cari yıl sonu TÜFE artışı beklentisi ise yüzde 43,52'den yüzde 42,95'e geriledi.
TÜFE'de artış beklentisi 12 ay sonrası için yüzde 31,79'dan yüzde 30,02'ye, 24 ay sonrası için yüzde 20,33'ten yüzde 19,32'ye indi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Battalgazi Belediyesi Kadın Kooperatifi, kadın emeğiyle hazırlanan katkısız ve doğal ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte çeyiz sezonu başlasa da ekonomik zorluklar nedeniyle hem esnaf hem de evlilik hazırlığında olan gençler ciddi sorunlar yaşıyor.
Küresel piyasalarda altının onsu 3 bin 393 dolardan alıcı buluyor. Çeyrek altın ise Kapalıçarşı'da 6 bin 981 TL'den satılıyor.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, bağlandığı bir radyoya "2025 Aile Yılı" kapsamında başlatılan evlilik destek projesini anlattı. Yeni evlenecek çiftlere mobilyadan düğün salonuna kadar birçok alanda indirimli hizmet sunulduğunu belirtti.