Zirai dondan etkilenen üreticilere destek ödemesi sürüyor
Tarım sigortası bulunmayan ancak Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı üreticilere, önceki ödemelerin devamı olarak 1 milyar 723 milyon 575 bin lira aktarılacak.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım sigortası bulunmayan ancak Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı üreticilerimize, önceki ödemelerin devamı olarak 1 milyar 723 milyon TL daha aktarıyoruz." dedi.
Bakan Yumaklı, "Böylece toplamda 22 milyar 148 milyon TL zirai don desteği üreticilerimizin hesaplarına ulaştırılmış oldu. Zirai don kapsamında üreticilerimize destek ödemelerine devam edeceğiz." diye ekledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep, yılın ilk on ayında 8,3 milyar dolarlık ihracatla Türkiye’nin en fazla ihracat yapan 6’ncı ili olmayı sürdürdü.
İndirim dönemlerinde tüketicilerin fiyatlara güven duymadığını belirten Bursa Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Sıtkı Yılmaz, "Tüketici, 30 gün önceki fiyatla indirimli fiyat arasındaki farkın gerçekten bir indirim mi yoksa bindirilmiş fiyat oyunu mu olduğunu bilemiyor. Bu nedenle kapsamlı ve sürekli denetimler şart" dedi.
Uluslararası piyasalarda Brent petrolün varili 64,56 dolardan alıcı buluyor.