Han Yunus’ta çadır kampına hava saldırısı
siyonist rejimin Han Yunus’ta sivillerin sığındığı çadır kampı yakınlarına düzenlediği hava saldırısında en az iki kişi şehit olurken çok sayıda yaralı var.
Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde, zorla yerinden edilmiş sivillerin kaldığı çadır kampı yakınlarına düzenlenen hava saldırısında en az iki Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
El-Attar bölgesinde gerçekleşen bombardımanda çadırlarda büyük yıkım meydana gelirken, sivillerin çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.
Han Yunus kent merkezinde seyir halindeki bir sivil araç da füze atışıyla hedef alındı. Araçta bulunan üç kişi ağır yaralanırken, araç kullanılamaz hale geldi. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastanelere sevk edildi.
10 Ekim 2025’te ilan edilen ateşkes mutabakatına rağmen siyonist rejimin saldırıları sürdürdüğü, sivil altyapı, çadır kampları ve lojistik araçların neredeyse her gün hedef alındığı ifade ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, ateşkes anlaşmasına rağmen devam ediyor. Son 24 saatte düzenlenen saldırılarda 9 Filistinli şehit olurken, 43 kişi de yaralandı.
Sözde cezaevi idaresi, zindanlarda tutulan mazlum esirlerin bugün gerçekleştirilmesi planlanan tüm yasal görüşmelerini askıya aldı.
Avukatı Nasır Avde, siyonist rejim cezaevlerinde tutulan Doktor Hüsam Ebu Safiye'nin tek kişilik hücreye alındığını, ağır sağlık sorunlarına rağmen tıbbi bakım ve temel ihtiyaçlardan mahrum bırakıldığını açıkladı.