15 ilde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildi
İçişleri Bakanlığı, 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini açıkladı. Buna göre, 05.06.2020 tarihi saat 24.00 ile 07.06.2020 tarihi saat 24.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.
Cumartesi ve pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ayrıca tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri açık olacak.
Cumartesi ve pazar günleri lokanta ve restoran tarzı işyerleri, sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunabilecek.
Yasak; Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak'ta uygulanacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da 577 okulda 615 kolluk personeli ve 419 okul bahçesi görevlisinin görev yaptığını belirten Vali Seddar Yavuz, okul güvenliğinin yalnızca devletin değil, toplumun ortak sorumluluğu olduğunu söyledi.
Peygamber Sevdalıları Derneği İzmir Temsilciliği, Gazze’de yaşanan zulme ve Filistin halkına yönelik saldırılara dikkat çekmek amacıyla 7 Ekim Çarşamba günü Konak Meydanı’nda basın açıklaması düzenleyecek.
Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkan Vekili Zeyneddin Güler, Aksa Tufanı'nın üçüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, operasyonun Filistin meselesinin yanı sıra dünya siyasetinde, insanlığın vicdanında ve küresel adalet tartışmalarında önemli değişimlere yol açtığını söyledi.
Fon soruşturması kapsamında hesapları dondurulan Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya'nın, yatırımların ana parasını dışarıda bırakarak elde ettikleri kazancı TMSF'nin isteğe bağlı iade hesabına yatırma talebine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından izin çıktı.