3 ilde dolandırıcılık operasyonu: 6 şüpheli tutuklandı
Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce mali suçların önlenmesi ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, kendilerini banka görevlisi ve çağrı merkezi görevlisi olarak tanıtarak ülke genelinde 248 kişiyi 8 milyon lira dolandırdığı tespit edilen 7 şüpheli, 7 Temmuz'da Kocaeli, Denizli ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından 10 Temmuz'da Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 6 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Burdur'un Kemer ilçesinde yaklaşık 15 gün önce ormanda kene yapışmasının ardından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi teşhisi konulan kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malatya'ya atanan ve görevlerine başlayan mülki amirleri ilk olarak Malatya Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.
Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, iddiaya göre tarım ilacıyla kirlenen sudan içen yaklaşık 150 küçükbaş hayvandan 62'si telef oldu. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, numuneler alınarak hayvanların kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.