ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü 9 yaralı

ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki bir eğlence merkezine düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 2 kişi ölürken, 9 kişi de yaralandı.
Güney Carolina eyaletine bağlı Lancaster Country'de bir eğlence merkezinde meydana gelen olayda silahlı saldırı sonucu 2 kişi ölürken, 9 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Silahlı saldırının kaç kişi tarafından gerçekleştirildiği belirtilmezken, Lancaster Country polisi olay hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.
Lancaster Country Polis Departmanı'ndan bir yetkili, saldırganlar ile saldırıya uğrayanlar arasında bir süredir sorun yaşandığına değinerek olayın rastgele bir kişinin alelade gerçekleştirdiği bir saldırı olmadığına dair ipuçlarının olduğunu bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde, parklarda ve kantinlerde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Eğitim dönemi boyunca denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.