Açığa alınan Korkut kaymakamı gözaltına alındı
Açığa alınan Muş'un Korkut kaymakamı gözaltına alındı.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından dün açığa alınan Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ, gözaltına alındı.
Mağ, resmi işlemlerinin ardından Erzurum’a sevk edildi. (Ayetullah Tarhan - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yayımlanan Türkiye raporuna karşı çıkarak rapordaki yorumlara ilişkin, "Türkiye ile AB arasında olumlu bir gündem oluşturmaya yönelik çabalarla uyumsuz olmalarının yanı sıra tarafların uzun dönemli çıkarlarına da aykırı bir dille kaleme alınmıştır." ifadesini kullandı.
Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
Milli Savunma Bakanlığı, ülkede eğitim alan Suriyeli askeri öğrencilerin TSK’da görev alacağı iddialarını yalanladı.
Mardinli emekli İmam-Hatip Hasan Yenigün, işgalci rejimin mallarını boykot etmeye devam edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Boykot bir protesto değil, vicdani bir harekettir." dedi.