Adalar Belediyesi soruşturmasında 42 şüpheli adliyeye sevk edildi
İstanbul'da Adalar Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat'ın da bulunduğu 42 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, sit alanı statüsündeki bazı bölgelere rüşvet karşılığında ruhsat verildiği ve çeşitli usulsüzlükler yapıldığı iddiaları üzerine çalışma başlatıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 19 Haziran'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrollerinden geçirilen zanlılar, işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda çeşitli silahlar, uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Yeşilyurt'un köklü gelenekleri arasında yer alan ve her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 28. Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali kapsamında bu yıl da üreticilerin emeklerini taçlandıracak olan “En İyi Kiraz Yarışması” düzenlenecek.
Ülke genelindeki aktif tektonik yapıyı ortaya koyan Türkiye Diri Fay Haritası, 13 yıl aradan sonra yürütülen kapsamlı saha çalışmaları ve bilimsel veriler ışığında güncellendi. Yeni çalışmayla birlikte daha önce 485 olarak kaydedilen diri fay sayısı 700'e yükseldi.
Ticaret Bakanlığı, ikinci el otomotiv piyasasında uygulanan "6 ay 6 bin kilometre" düzenlemesi ile ilan kısıtlamasının süresini 1 Ocak 2027 tarihine kadar uzattı.