Adana'da kurbanlık kilogram fiyatları belirlendi
Adana'da kurbanlık kilogram fiyatları için toplanan komisyon, küçükbaş koyun ve büyükbaş tosunun kilogramını 250 lira olarak belirledi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan ve kesim fiyatların belirlenmesi için üretici, kasap ve belediye temsilcilerinden oluşan büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyat belirleme komisyonu bir araya geldi.
Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, küçükbaş koyunun kilogram fiyatı 250 lira, keçi 200 lira, teke 230 lira, büyükbaş tosun 250 lira, düve ise 230 lira olarak belirlendiği açıklandı.
Açıklamanın devamında, kesim ücretinin küçükbaş için 500 lira, büyükbaş için ise 4 parçaya bölünme şartıyla 4 bin lira olmasına karar verildi. Kıyma çekiminin kilogram fiyatı ise 15 lira oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Antalya'da son bir haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 196 bin 557 kişi sorgulanırken, 576'sı aranan olmak üzere bin 888 kişi yakalandı.
Yalova'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 bin 904 adet hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı.
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında durdurulan lastik bottaki 43 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 1 göçmen kaçakçılığı şüphelisi gözaltına alındı.
Yalova'da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 335 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.