Adıyaman’da silahlı kavga: 5 yaralı
Adıyaman'da alacak meselesinden dolayı çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Atatürk Bulvarı TürkTelekom Binası mevkiinde bulunan işyerinde alacak-verecek meselesi yüzünden tartışan iki grubun tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan çatışmada ö.D., H.E., S.D., H.S. ve F.K adlı kişiler yaralandı.
Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Gerginliğin hastanede de devam etmesi üzerine yaralılar farklı bölümlerde tedavi altına alındı. Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper olay yerine gelerek incelemelerde bulunduktan sonra olayla ilgili bilgi aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ferit Gölgül-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Diyetisyen Ayşe Şura Korkmaz, kahvaltının yalnızca açlığı gidermekten ibaret olmadığını belirterek, dengeli bir sabah öğününün fiziksel ve zihinsel performansı desteklediğini, düzenli kahvaltı alışkanlığının ise sağlıklı yaşamın önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.
HÜDA PAR Mersin İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bahar Etkinlikleri" final programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç'in katılımıyla, Gençlik ve Gazze temasıyla düzenlenen programda Filistin'de yaşananlar, gençliğin karşı karşıya olduğu sorunlar ve toplumsal sorumluluklar ele alınırken, etkinlikler kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara da ödülleri takdim edildi.
Gaziantep İl Müftü yardımcısı Aziz Aktan, düğünlerin sade, kolay ve İslami hassasiyetlere uygun şekilde yapılması gerektiğini vurguladı. Aktan, evliliğin teşvik edilmesi ve ailelerin gençlere kolaylık sağlaması çağrısında bulundu.