Afganistan'da karakola saldırı
Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinde bir karakola düzenlenen saldırıda 11 polis öldü.
Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinde bir karakola düzenlenen silahlı saldırıda en az 11 polisin öldüğü açıklandı.
Helmand Valisi, eylemcilerin Laşkargah'taki polis karakolunu hedef alması sonucu 11 polisin öldüğünü söyledi.
Saldırıda 8 kişinin yaralandığını ifade eden Helmand Valisi, çıkan çatışmada eylemcilerin de kayıp verdiğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'ın Hicaz bölgesinde bugün düzenlenen ve can kayıplarına yol açan saldırıyı kınadı.
HÜDA PAR Bingöl Kadın Kolları, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik vahşi saldırılarının 1000'inci günü münasebetiyle kent meydanında anlamlı bir resim sergisi açtı.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Gazze'de yaşanan soykırımın 1000'inci gününe dikkat çekerek, siyonist vahşete karşı sessiz kalmanın suça ortak olmak anlamına geldiğini vurguladı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ankara'da düzenlenecek 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin güvenliğinde 56 bin 288 personelin görev yapacağını bildirdi.