Ağrı'da FETÖ operasyonu: 30 gözaltı
Ağrı Valiliği, FETÖ'ye yönelik operasyonda 30 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, FETÖ'ye yönelik operasyonda 30 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.
Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında haziran ayı içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde örgütün üniversite ve doktor yapılanmasında faaliyet yürüten şahıslardan olduğu değerlendirilen 30 şahıs gözaltına alınmış; etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan 18 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca adli kontrolle serbest bırakılırken, 12 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’da düzenlenen Filistin Günü programı kapsamında TÜMOSAN Konyaspor ile Filistin Milli Takımı karşı karşıya geldi. Türkiye ve Filistin bayraklarıyla doldurulan stadyumda Gazze’de hayatını kaybeden çocuklar, sporcular ve gazeteciler anılırken, Gazzeli çocuklar futbolcularla birlikte seremoniye çıktı. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Konya halkı, HÜDA PAR Konya Gençlik Kolları, İTTİHADUL ULEMA mensupları ve medrese öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Karşılaşma, 90 dakika tamamlanmadan 89 dakika 59. saniyede Filistin özgür olana kadar maçın ertelendiğini belirten mesajla durduruldu.
Millî Güvenlik Kurulu toplantısında Yemen’de son dönemde tırmanan gerilimin başta komşu ülkeler olmak üzere bölgede güvenlik risklerini artırdığı vurgulanarak, sükûnet çağrısında bulunuldu.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.
Azerbaycan'da yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında başörtülü öğrenciler okullara alınmadı; öğrenciler gözyaşlarıyla geri döndü. Yaşanan görüntüler, Türkiye'deki 28 Şubat sürecini akıllara getirdi.