Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Meydana gelen depremin 6,05 kilometre derinlikte olduğu bildirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamada, Akdeniz'de saat 04.09'da 4,9 büyüklüğünde deprem yaşandığı belirtildi.
Depremin Muğla'nın Datça ilçesine 290 ila 295 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği ifade edildi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı hakaret içerikli karikatürize eden Leman Dergisine tepki gösteren Müslümanlar, dergi binasının önünde toplanarak alçak saldırıyı protesto etti.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.
AFAD, "Konteyner talep etmeyen ve kendi imkanlarıyla barınmak isteyen afetzede vatandaşlarımıza hane başına 162 bin TL; konteyner talep eden vatandaşlarımıza hane başına 72 bin TL nakdi yardım yapılacaktır." açıklamasını yaptı.