Aracın çarptığı 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aracın çarptığı 14 yaşındaki Mikail Barut, olay yerinde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, Kovancılar Sanayi Kavşağı mevkiinde gerçekleşti. Kavşakta ilerleyen bir araç, 14 yaşındaki çocuğa çarptı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı çocuk kurtarılamadı.
Polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi, sendikal mücadeleye uzun yıllar emek veren üyeler, ilçe temsilcileri ve geçmiş dönem şube başkanlarının katılımıyla "20'nci yıl vefa buluşması" düzenledi.
Kaymakam Muhammet Güzel başkanlığında, Hükümet Konağı Toplantı Salonu’nda “Kış Tedbirleri Koordinasyon ve İş birliği Toplantısı” gerçekleştirildi.
Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı Doğu Anadolu Bölgesi illerinden bazı ilçe merkezlerinde de etkili oldu.