Askeri araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Batman’da askeri araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Batman’ın Kozluk ilçesinde zırhlı askeri araç ile karşı yönden gelmekte olan bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Uluslararası İpek Yolu üzerinde bulunan Kozluk Pisyar Köprüsü'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Pisyar Köprüsü virajında hızını alamadığı belirtilen otomobil, karşı yönden gelmekte olan zırhlı askeri araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle askeri araç devrilirken, otomobil ise iki köprü arasında bulunan uçurumda kaldı. İki köprü arasında bulunan beton bariyer, otomobilin Pisyar Çayı'na düşmesini ve olası ölümlerin yaşanmasını önledi.
İsimleri öğrenilemeyen yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Kozluk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Pisyar Köprüsü'nde daha önce de birçok kazanın meydana geldiğini ve ölümlerin yaşandığını belirten ilçe halkı, 2’nci köprünün faaliyete açılmamasının da yaşanan kazalarda büyük etkisi olduğunu belirtiyorlar. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, tarım arazilerinin bölünmesi, imara açılması ve genç nüfusun tarımdan uzaklaşmasının üretimi tehdit ettiğini belirterek, gıda güvenliğinin korunması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.
Ege Üniversitesi Rektörlüğü, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 40 sözleşmeli hemşire istihdam edeceğini duyurdu. Başvurular 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanlığı, Afganistan’da meydana gelen sel felaketinde vefat edenler için taziye mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili, "Terör engeli ortadan kalktığında Türkiye ekonomisi her alanda artık yeni bir hikaye yazmaya başlayacaktır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir süredir üzerinde çalıştığımız yasal düzenlemeyi Gazi meclisimizin takdirine sunacağız." dedi.