Bakan Altun: Pakistan’daki saldırıyı en güçlü şekilde kınıyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Pakistan’ın Afganistan sınırında bulunan Hayber Pahtunya eyaletinde gerçekleştirilen saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Pakistan’ın Hayber Pahtunya eyaletindeki bombalı saldırıyı kınayarak, Türkiye’nin kardeş Pakistan halkının yanında olduğunu ifade etti.
Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Pakistan’ın Hayber Pahtunya eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz. Saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Pakistan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Türkiye olarak her zaman olduğu gibi dost ve kardeş Pakistan’ın yanında olacak, kardeşlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." (İLKHA)
Pakistan’ın Hayber Pahtunya eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyoruz.
Saldırıda yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Pakistan halkına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.
Türkiye olarak her zaman olduğu…
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde Mahmut Öztemel (27), kaynak yaptığı sırada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu haziran ayı değerlendirme toplantısı platform üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan tarihi Kaleiçi semtinde yangın çıktı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bilecik'te meydana gelen orman yangınlarında 3 köyde toplam 47 yapının yıkıldığını, bunlardan 23’ünün ev olduğunu; ayrıca 41 ev ile 25 ahır ve deponun ağır hasar gördüğünü açıkladı.