Bakan Işıkhan, Artuklu Belediyesi'ni ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temaslarda bulunmak için geldiği Mardin'de Artuklu Belediyesi'ni ziyaret etti.
Bakan Işıkhan, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, meclis üyeleri ve birim amirleri tarafından karşılandı.
Belediye makamında devam eden ziyarette, Başkan Tatlıdede ve ilgili birim amirleri tarafından Bakan Işıkhan’a, kentte yapılan hizmetlerle ilgili brifing verildi.
Bakan Işıkhan, Başkan Tatlıdede ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Tatlıdede, ziyaretlerinden ötürü Bakan Işıkhan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve ailesinin hac ibadetiyle ilgili sosyal medyada yayılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek, "Başkanımız ve ailesi, hac kontenjanlarından faydalanmamıştır" açıklamasında bulundu.
Filistin halkının özgürlük mücadelesine katkı sunmak amacıyla Hukukçular Derneği ile Yeryüzü Avukatları Derneği tarafından hazırlanan rapor kamuoyu ile paylaşıldı.
Mardin’in Nusaybin ilçesi, uluslararası İpekyolu üzerinde seyir halindeki akaryakıt yüklü bir tanker alev alarak yandı.