Balıkesir’de 3,5 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Sındırgı olan 3,5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
Saat 15.25'te meydana gelen depremin derinliğinin 11,01 kilometre olduğu belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Jandarma Genel Komutanlığı, son iki haftada yurt genelinde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik yürütülen operasyonlara ilişkin verileri paylaştı.
Mardin’in Dargeçit ilçesinde İbrahim Dilek’in (18) silahlı saldırı sonucu ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, oluşturulan özel ekib ile 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
Mardin’in Artuklu ilçesinde kontrolden çıkan otomobil dereye devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.
Aksaray’da Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba’nın 613. Vuslat Yıl dönümü anma programı, “Seyr-i Destur” etkinliği ile başladı. Somuncu Baba Külliyesi’nde sabah namazı kılındı, kabri başında dualar edildi. Vatandaşlara temsili Somuncu Baba ekmeği ve burçak çorbası ikram edildi.