Balkona atılan torpilin patlaması sonucu 12 yaşındaki çocuk yaralandı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir binanın ikinci katında bulunan balkona atılan torpilin patlaması sonucu balkonda uyuyan 12 yaşındaki çocuk yaralandı.
Olay, bu sabah saatlerinde Şehitlik Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, sokakta oyun oynayan çocuklar, bir binanın 2. katında bulunan balkona torpil fırlattı.
Torpilin balkona düşer düşmez patlaması sonucu balkonda uyuyan 12 yaşındaki S.K., yüz, el ve ayaklarından yaralandı.
Ailesi tarafından Balıklıgöl Devlet Hastanesi kaldırılan çocuk, burada tedavi altına alındı.
Küçük çocuğun yakınları torpil vb. patlayıcı maddelerinin satışının Şanlıurfa Valiliği tarafından yasaklandığını hatırlatarak, patlayıcı maddelerin satışının engellenmesiyle ilgili denetimlerin artırılmasını istedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında Türkiye'ye gelen ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı basın toplantısında, "İran-Amerika ilişkilerini bir düzleme kavuşturma gayreti içerisinde" olduklarını, "Gazze ve bölgede barışı sağlamak için Liderler Zirvesi'ni çok önemsediklerini" kaydetti.
NATO, Trump ve Netanyahu karşıtı görsellerin ardından Ankara'daki HÜDA PAR Genel Merkezinin elektriklerinin kesildiği bildirildi.
Malatya'da Kudüs Kardeşlik Platformu, Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kentin 7 farklı noktasında "Gazze Günümüzün Kerbelası" sloganıyla aşure ikramında bulundu.