Batı Şeria'da 9 bin 760 Filistinli esir alındı

Siyonist işgal rejiminin son 24 saatte 10 Filistinliyi daha alıkoyduğu, 7 Ekim'den bu yana 9 bin 760 Filistinlinin esir alındığı belirtildi.
Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinlilere yönelik baskın ve saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejiminin, en az 10 Filistinliyi daha alıkoyduğu belirtildi.
Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, siyonist rejimin, Beytullahim, El Halil, Cenin, Selfit ve Eriha kentlerinde evlere baskınlar düzenlediği ifade edildi.
İşgalcilerin düzenlediği baskınlarda aralarında daha önce serbest bırakılanların da bulunduğu 10 Filistinliyi daha alıkoyduğu aktarıldı.
Esirler ve Eski Esirlerle İlişkiler Komisyonu ile Filistinli Esirler Kulübü, siyonist rejimin 7 Ekim'den bu yana esir aldığı Filistinlilerin sayısının 9 bin 760'a ulaştığını duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dolar/TL, 9 Mayıs sabahında 38,70 civarında işlem görüyor. Euro/TL ise 43,60 seviyesinde el değiştiriyor.
Yerel sağanak yağışların etkili olacağı bölgeler arasında Marmara'nın güneydoğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi bulunuyor.
Dışişleri Bakanlığı, Sudan'daki güvenlik koşullarının kötüleştiğini belirterek, vatandaşları Sudan'a seyahat etmemeleri konusunda uyardı. Bakanlık, 27 Aralık 2023 tarihinde yapılan Seyahat ve Güvenlik Duyurusu'nun hala geçerli olduğunu hatırlattı.
Karabük'te düzenlenen operasyonda 26 parça tarihi eser ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.