Batman'da 1 kilo 780 gram metamfetamin ele geçirildi

Batman'da uyuşturucu satışı yaptığı belirtilen bir şahsın evine düzenlenen baskında 1 kilo 780 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde R.Ç. isimli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı ve evinde halen yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alındığı bildirildi.
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelinin Batman Merkez Petrolkent Mahallesi'nde bulunan ikametinde yapılan aramada, 1 kilo 780 gram uyuşturucu metamfetamin, bir adet hassas terazi ele geçirildiği belirtildi.
Gözaltına alınan bir şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Av Komisyonu’nun 2025-2026 av sezonuna ilişkin kararları Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
İstanbul Başakşehir’de inşaat alanında kurulan bir vinç, yokuş aşağıya kayarak park halindeki 23 araca zarar verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye’nin farklı bölgelerinde devam eden orman yangınlarının sona ermesi için Şırnak’ta cemaatle birlikte dua etti.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde dere kenarında çıkan ot yangını, rüzgarın etkisiyle büyüyerek çevredeki ceviz bahçelerine ve ormanlık alana yayıldı.