Batman'da iki grup arasında silahlı kavga: 5 yaralı

Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı belirtildi.
Olay, bugün öğlen saatlerinde Batman Merkez Çamlıtepe Mahallesi Adem İlkkılıç İlköğretim Okulu civarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, alacak verecek meselesi nedeniyle tartışılan ve ardından silahların çekildiği kavgada ilk belirlemelere göre isimleri öğrenilmeyen 5 kişin yaralandığı öğrenildi.
Silahlı kavganın, okulun dağılış saatine gelmesiyle çocuklar ve mahalleli büyük korku yaşadı.
Çevredekilerin olayı emniyet birimlerine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Bazı yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından hastanelere götürülürken, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde olan yaralılara ilk müdahalesi ardıninndan yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Silahlı olayda çevredeki iş yerlerinin camları ve park halindeki araçlara isabet eden mermiler nedeniyle hasar oluştu.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt’in Tuzkuyusu köyü yakınlarında bulunan buğday tarlasında çıkan yangın, henüz hasadı yapılmamış ekinlerin küle dönmesine yol açtı.
Siirt’te mayıs ayı Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan infaz düzenlemesi kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Yetimler Vakfı Cizre Temsilciliği, Kurban Bayramı öncesi bayramlık elbise ve ayakkabı yardımıyla, yetimlerin yüzünü güldürdü.