Batman'da kayıp olarak aranan kişi sulama kanalında ölü bulundu

Batman merkeze bağlı Kocalar köyünde dün sabah saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan Yusuf Bilgin (45), sulama kanalında ölü olarak bulundu.
Evli ve üç çocuk babası olan Bilgin, sabah saat 09.00'dan itibaren kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine bölgede arama çalışması başlatılmıştı.
Görgü tanıklarının Bilgin'in sulama kanalına düşmüş olabileceğini belirtmesi üzerine, olay yerine su altı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
Gece boyunca sürdürülen çalışmalar sonucunda Yusuf Bilgin'in cansız bedeni, sabahın erken saatlerinde Kocalar köyü yakınlarında sulama kanalında bulundu.
Bilgin'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt'te etkili olan gök gürültülü sağanak sırasında yıldırım isabet eden bir çoban yaralandı, 5 küçükbaş hayvan ise telef oldu.
Çanakkale'de 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.
Adana'da bir kişi, cam silme bahanesiyle yaklaştığı kamyonun brandasını açarak karpuz çaldı.
Siirt’in Tuzkuyusu köyü yakınlarında bulunan buğday tarlasında çıkan yangın, henüz hasadı yapılmamış ekinlerin küle dönmesine yol açtı.