Batman'da su borusu patladı, tonlarca su boşa aktı
Batman'da su borusunun patlaması nedeniyle tonlarca su boşa akarken, mahalle sakinleri arızanın giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.
Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ bölgesinde meydana gelen su borusu patlağı nedeniyle tonlarca su boşa aktı.
Henüz bilinmeyen bir nedenle yaşanan patlak sonrası su, metrelerce yüksekliğe fışkırdı.
Bölgede büyük gürültüyle meydana gelen patlak, çevredeki vatandaşların dikkatini çekerken, havaya yükselen su uzun süre akmaya devam etti. Patlağın yaşandığı noktada adeta su sütunu oluşurken, çevredeki yollar da suyla kaplandı.
Mahalle sakinleri, tonlarca suyun boşa aktığını belirterek arızanın bir an önce giderilmesini istedi.
Olayın ardından ilgili ekiplerin bölgeye yönlendirilmesi beklenirken, su borusunun patlama nedeninin yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Büyükşehir Belediye binası içerisinde inşa edilen ve bölgenin en büyüğü olan Şehir Kütüphanesinin Türkiye'de ilk 5'te yer alacak nitelikte olduğunu ifade etti.
Mardin’in Derik ilçesinde iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası ortaya çıktı. Çıkan kavgada 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, NATO Zirvesi gerekçe gösterilerek vatandaşları hedef alan sahte e-posta, SMS ve sosyal medya içeriklerine karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.
YÖK Başkanı Erol Özvar, NEVÜ 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'nde mezun öğrencilere seslenerek, gençlerin yalnızca diploma almadığını, aynı zamanda ülkenin bilimsel, ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunma sorumluluğunu da üstlendiğini söyledi.