Bazı bölgeler için gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı ve İç Anadolu'da gök gürültülü sağanak beklendiği uyarısı yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iç ve batı bölgelerde beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanaklar konusunda uyarılarda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın batı bölgelerinde görülecek gök gürültülü sağanakların; Afyonkarahisar, Uşak, Denizli ile Muğla'nın iç kesimleri, İzmir, Aydın ve Manisa'nın doğusu, Kütahya'nın güney ve doğusu, Isparta, Burdur ve Antalya'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olacağını belirtti.
Yağışlı havanın etkili olacağı bir diğer bölge ise İç Anadolu oldu. Meteoroloji, Eskişehir'in güney ve doğusu, Konya'nın kuzeyi, Ankara'nın güney ve batı ilçeleri ile bölgenin kuzeybatısında yerel kuvvetli sağanak beklendiğini bildirdi. Vatandaşların ani sel, yıldırım, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları gerektiği bildirildi.
Yetkililer, ani sel, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâr riskine karşı vatandaşların dikkatli ve hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Umut Kervanı Adana Derneği, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık kıyafet yardımında bulunarak, yüzlerde tebessüm oluşturdu
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktalarını belirledi.
Adana’da meydana gelen trafo patlamasının ardından hızla yayılan alevler, park halindeki bir araca sıçrayarak aracı tamamen kullanılamaz hale getirdi.