Bitlis’te sağanak yağış etkili oldu
Meteorolojinin uyarısının ardından Bitlis’te sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, işe ve okula giden vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Bitlis’te sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak yağış, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Yağmura hazırlıksız yakalanan öğrenciler ve işe giden vatandaşlar, sağanak karşısında zor anlar yaşadı.
Bazı vatandaşlar şemsiyeleriyle yağmurdan korunmaya çalışırken, hazırlıksız yakalananlar ise otobüs durakları ve çatı altlarına sığındı.
Şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar su birikintileriyle dolarken, sürücüler de araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Millî Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğamiral Zeki Aktürk, işgalci rejimin Gazze ve Batı Şeria’daki saldırılarına ilişkin "Filistin’de yaşananların son bulması için uluslararası vicdanların harekete geçmesi gerektiğinin önemini bir kez daha vurguluyoruz." dedi.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen müstehcenlik soruşturması kapsamında, Telegram üzerinden çocuk istismarı ve müstehcenliği içerikli fotoğraf ve videoları para karşılığında temin ettiği tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
Eskişehir’de 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 112 bin 805 araç ve sürücü kontrol edildi. Denetimlerde bin 138 araç trafikten men edilirken, 455 sürücünün sürücü belgesine el konuldu.
Bilecik’te Kent Ormanı’nda devriye görevi yapan polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği araçta ve araçta bulunan şahıs üzerinde yapılan aramada, sentetik kannabinoid (bonzai) ham maddesi ele geçirildi.