Boğazından bıçaklanarak öldürülen genç toprağa verildi

Gaziantep'te iki grup arasında çıkan kavgada boğazından bıçaklanarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Suriyeli bir grup ile Türkiyeli bir grup arasında çıkan bıçaklı kavgada boğazından bıçaklanarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra hayatını kaybeden 23 yaşındaki Necati Bağcı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
23 Aralık'ta Şehitkamil ilçesinin Gazikent Mahallesi'nde meydana gelen olayda Suriyeli bir grup ile Türkiyeli bir grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Necati Bağcı, bıçakla boğazından aldığı darbe sonucu ağır yaralanmıştı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Bağcı, ameliyat edildikten sonra yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bir aydır hastanede tedavi gören Bağcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah hayatını kaybetti.
Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Bağcı'nın cenazesi, Bahaeddin Nakıboğlu Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Bağcı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve diğer yetkililer katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.