BUDO'nun 4 seferi olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi

Bursa ile İstanbul arasında hizmet veren deniz otobüslerinin bazı seferleri, kötü hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava şartları sebebiyle 4 seferini iptal etti.
BUDO'nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 16.00 ve 19.00'daki Mudanya-Eminönü/Sirkeci ile saat 16.30 ve 19.30'daki Eminönü/Sirkeci-Mudanya seferleri hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. Yolcular, güncel sefer durumu ve bilet işlemleri için BUDO'nun resmi kanallarını takip edebilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Karabük'te düzenlenen operasyonda 26 parça tarihi eser ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 126 işçi, yedikleri tavuktan sonra rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.
Malatya'da 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangında binanın içerisinde mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile karşı istikametten gelen cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.