Bursa İl Sağlık Müdürlüğü: Hastane kapanmayacak

Nilüfer’deki Yüksek İhtisas Hastanesi ek binasının kapanacağı iddiaları üzerine Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama geldi.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Nilüfer’deki ek binasının kapatılacağı yönünde ortaya atılan iddialar kamuoyunda tedirginliğe neden oldu.
İddiaların ardından Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya hesabından binanın güncel fotoğrafıyla birlikte "Kapanmayacak" başlıklı bir açıklama paylaştı.
Müdürlüğün açıklamasıyla birlikte Nilüfer’deki ek binanın hizmet vermeye devam edeceği kesinleşmiş oldu.
Bursa'da dün vatandaşlar tarafından Fethiye'deki hastanenin kapatılacağı endişesiyle eylem yapmıştı. Nilüfer’in yanısıra diğer merkez ilçedeki hastalara da hizmet veren hastanenin kapatılacağı iddiası tedirginliğe yol açmıştı.
Ancak İl Sağlık Müdürlüğü binanın fotoğrafı ile "Kapanmayacak" notunu kamuoyu ile paylaştı.
Bu paylaşımla da tartışmalar son bulmuş oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte ülke genelinde artan orman yangınlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'nin, 25 Temmuz’da tarihinin en sıcak günlerinden birini yaşadığını belirtti.
Türkiye’nin dört ayrı ilinde çıkan orman yangınlarına ekiplerin müdahalesi aralıksız devam ediyor.
Adana'nın Sarıçam ilçesinde dört aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.