Bursa'da taksi ücretlerine zam

Bursa’da geçtiğimiz yıl 25 lira olan taksi ücretlerine yüzde 50 zam geldi.
Bursa'da taksi ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. Zam kararını Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası açıkladı.
Yeni zamlı fiyatla taksilerde 2 kilometre olarak belirlenen indi-bindi ücreti 25 liradan 37 liraya, kilometre ücreti 9 liradan 12 liraya, açılış fiyatı ise 10 liradan 13 liraya yükseldi.
Taksi ücretlerine yapılan zamların 18 Haziran tarihinde yürürlüğe gireceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji, Dörtyol ve Payas'ta önümüzdeki iki saat boyunca etkili olması beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskını riskine karşı vatandaşları uyardı.
Jandarma ekipleri, 14 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DAİŞ üyesi oldukları belirtilen 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.
Ülkenin kuzey, iç ve batı bölgelerinde yerel sağanak yağışlar beklenirken; Marmara, Kuzey Ege kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgarlar etkili olacak.
Bursa Orhangazi'de, hasta nakil ambulansı ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.