Çanakkale'de feribot seferlerine fırtına engeli

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki seferlerden bazıları, fırtına nedeniyle yapılamayacak.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada'dan saat 07.00, Kabatepe'den 09.00 seferlerinin iptal edildiği, tarifedeki diğer tüm seferin saatinde gerçekleştirilmesinin planlandığı kaydedildi.
Bozcaada'dan saat 07.00 ve 10.00, Geyikli'den 08.00 ve 11.00 seferlerinin iptal edildiği, planlı diğer tüm seferlerin yapılacağı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde 3 aracın çarpıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.
Muğla'nın Datça ilçesi açıklarındaki yelkenli teknede,28 düzensiz göçmen yakalandı.
Malatya'da iki grup arasında araç park etme nedeniyle çıkan kavgada, silahla vurulan 2 kişi yaralandı.
Mardin'in Artuklu ilçesinde motokuryenin, çarptığı kadın, hayatını kaybetti.