Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine hakaret eden 41 zanlı gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen gösterilerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine hakaret ettikleri belirlenen 41 şüpheli yakalandı.
İstanbul Saraçhane'de düzenlenen gösterilerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve ailesine hakaret eden 41 kişi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarını protesto amacıyla düzenlenen gösterilerin ardından, şüphelilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine hakaret ettikleri tespit edildi.
Savcılık, zanlılar hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret", "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa muhalefet" ve "görevli memura mukavemet" suçlarından gözaltı kararı verdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan 41 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Artvin-Ardahan kara yolunda, son günlerde etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen yeni heyelanlar nedeniyle ulaşım tamamen durdu.
Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Karaman çevrelerinde bugün yağış bekleniyor.
Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
Adana'nın Karataş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir pick-up aracın şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden dört kişi yaralandı.