Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sahadaki gücüyle Türkiye kazandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşmaya ilişkin "Sahadaki gücü, masadaki stratejisi ve liderimizin kararlı duruşuyla Türkiye kazandı." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye ile ABD arasında varılan anlaşmayı değerlendirdi.
"Türkiye'nin sahadaki gücü, masadaki stratejisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu"na vurgu yapan Oktay, "Kazanan devletimiz, kazanan milletimiz, kazanan güçlü Türkiye" ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başvurularını kullanan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyararak, işlemlerin yalnızca resmi kanallar üzerinden yapılması gerektiğini bildirdi.
Konya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince düzenlenen kapsamlı operasyonda, tefecilik ve suç örgütü faaliyetlerinde bulundukları iddia edilen yaklaşık 60 kişi gözaltına alındı.
Konya’nın merkez Meram ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Konya merkez Selçuklu ilçesinin Millet Caddesi'nde yaya geçidinden geçmeye çalışan yayaya, araç çarptı.