Diyarbakır'da minibüste 'öksürük' kavgası

Merkez Bağlar ilçesinde seyir halindeki bir minibüste maskesini çıkarıp öksüren erkek yolcuya kadın yolcu tepki gösterince kavga çıktı.
Olay, merkez Bağlar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir minibüste erkek yolcu, maskesini çıkarıp öksürmeye başladı. Covid-19 salgınından dolayı panikleyen bir kadın, maskesini çıkarıp öksüren erkek yolcuya tepki gösterdi.
Aynı durakta inen ikili tartışmaya devam etti. Kadının bağırması üzerine çevredekiler erkek yolcuya tepki gösterdi. Tartışma kavgaya dönüşünce olay yerinde devriye gezen polis ekipleri kavgayı ayırdı. İkili birbirinden şikayetçi olmayınca polis minibüste öksüren erkek yolcuya maskesini çıkardığından dolayı 900 lira idari para cezası verdi.
Olay anı ise çevredekilerin cep telefonu kameralarına kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.