Ege Denizi için fırtına uyarısı

Meteoroloji, Ege Denizi’nde kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu.
Yapılan tahminlere göre, Kuzey ve Güney Ege’de rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden saatte 50 ila 75 kilometre hızla, fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.
Fırtınanın Kuzey Ege’de akşam saatlerinde, Güney Ege’de ise yarın öğle saatlerine doğru etkisini yitirmesi bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye ile Suriye arasında inşa edilen doğal gaz boru hattı bugün resmen hizmete girdi.
Hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı Diyarbakır'da tarım işçileri, günlük yaklaşık 100 ton domatesi kızgın güneşin altında ihracata hazırlıyor.
Şanlıurfa’da bu yıl yaşanan düşük fıstık rekoltesi, fiyatları rekor seviyelere taşıdı. Geçen yıla göre yüzde 70’e varan ürün kaybı yaşanırken, kavlama ve işleme tesislerinde durgunluk dikkat çekiyor.
Kent genelinde yapılan “Huzur İstanbul” uygulamasında 347’si aranan kişi olmak üzere toplam 830 kişi gözaltına alındı.