Elazığ'da kurallara uymayan 32 kişiye idari para cezası verildi
Elazığ genelinde sokağa çıkma yasağını ihlal eden ve karantina kurallarına uymayan 32 kişiye idari para cezası uygulandı.
Elazığ Valiliğinin talimatları doğrultusunda, sokağa çıkma kısıtlaması ve il dışından gelenler için uygulanan 14 gün karantinada kalma konusunda denetimlerini sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sokağa çıkma yasağını ihlal eden 20 kişi ve karantina kuralına uymayan 12 kişi hakkında 100 bin 800 TL idari para cezası kesildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Müftüsü Mustafa Soykök, modern çağın getirdiği en büyük problemlerden birinin benmerkezcilik ve haz peşinde koşmak olduğunu belirterek, yaşlılara saygı ve hürmetin hem dini hem de insani bir vazife olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ tamamen bertaraf edilene, her türlü kılığa giren bu ihanet şebekesinin kökü kurutulana kadar mücadelemiz sürecek." dedi.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, 15 Temmuz darbe girişiminde milletin tanklara ve silahlara karşı imanıyla direndiğini belirterek, toplumun her kesiminin tek yürek olduğunu vurguladı.
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 10. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, darbe girişiminin toplumsal etkileri, birlik ve beraberliğin önemi ile Türkiye'nin bulunduğu coğrafyadaki güvenlik ortamına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.