Elektrik arıza ekibinin geçişi sırasında patlama: 2 ölü

Bingöl'ün Genç ilçesinde arızaya giden FEDAŞ ekiplerinin geçişi sırasında EYP'nin infilak etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
Olay bugün saat 12.00 sıralarında Genç ilçesine bağlı Yolaçtı köyü kırsalında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (FEDAŞ) ekiplerinin geçişi sırasında yola döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) patladı.
Patlamanın etkisiyle araç ikiye bölünürken araçta bulunan Emrullah Anşin ve Ömer Faruk Kaya’da hayatını kaybetti.
Anşin ve Kaya'nın vücut bütünlükleri patlamanın etkisiyle büyük oranda bozuldu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken bölgeye girişler yasaklandı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö