Erzurum’da 20 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, “Nitelikli Yağma”, “Kamu Malına Zarar Verme” ve “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçlarından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariyi yakaladı.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Yakutiye ilçesinde operasyon gerçekleştirdi.
Jandarma Asayiş Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Yakutiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda, “Nitelikli Yağma”, “Kamu Malına Zarar Verme” ve “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçlarından 20 yıl 4 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yaklaşık 2 yıldır aranan bir şahıs yakalandı.
Şahıs, adli makamlara sevk edilmesinin ardından tutuklanarak Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Fatih’te gıda zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybeden Böcek ailesinden anne Çiğdem Böcek ve iki çocuğu Kadir Muhammet (6) ile Masal (3) için yapılan otopsi işlemleri tamamlandı.
Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Sivas’ta yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı yollar ağır taşıt trafiğine geçici olarak kapatıldı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, MASKİ'nin 'Battalgazi-Yeşilyurt içme suyu şebekesi rehabilitasyon ve ölçülebilir alt bölge inşaatı' işi hakkında bilgi alarak, çalışmaları yerinde inceledi.