Eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan şahıs ölü bulundu
Mardin'de eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan ve 4 gündür aranan cinayet zanlısı şahıs ölü bulundu.
Amca oğlu ve aynı zamanda eniştesi Şehmus Polent'i öldürme suçundan 14 yıl sonra yattığı cezaevinden şartlı tahliye edilen Abdulkadir Polent, 4 gün önce tartıştığı eşi Neriman Polent'i öldürerek kayıplara karışmıştı.
4 gündür aranan cinayet hükümlüsü Abdulkadir Polent, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Mardin'in Savur ilçesi İçören (Teffê) Mahallesi'nde, 3 Eylül Cuma günü yaşanan olayda, eşi Neriman Polent'i (55) öldürdükten sonra kayıplara karışan Abdulkadir Polent(63), eşini öldürdüğü yerin 2 kilometre uzaklığındaki bağlık alanda cesedi çürümeye yüz tutmuş halde ölü bulundu.
Bugün sabah saatlerinde bir akrabası tarafından köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta, Ormancık yakınlarındaki Arabiyê denilen yerde bulunan Polent'in cesedinin yanında bir av tüfeğinin bulunduğu öğrenildi.
Haber verilmesi üzerine bölgeye Jandarma ekipleri ve cenaze aracı sevk edildi.
Savcılık tarafından yapılan olay yeri incelemesinin ardından Polent'in cesedi otopsi için Mardin Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
İşlemlerin ardından Polent'in cenazesi köy mezarlığında defnedilecek.
Olay ile ilgili inceleme sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği (GASAD) Başkanı İhsan Yiğit, trafik kazalarında sorumluluk, kusur oranlarının belirlenmesi, trafik sigortasının kapsamı ve vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bölgesinde ve ötesinde stratejik öneme sahip bir ülke olarak gördüğümüz Singapur’la ikili ilişkilerimizi ve uluslararası platformlardaki yakın iş birliğimizi önümüzdeki dönemde daha da geliştirmeye devam edeceğiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün, hamdolsun, diplomaside güçlü bir Türkiye var. Savunma sanayiinde destan yazan bir Türkiye var. Ekonomide, enerjide, ticarette söz ve etki sahibi bir Türkiye vardır. Bölgesel gerilimlerin ortasında istikrar adası olan bir Türkiye vardır." Dedi.
Batman'da Kurban Bayramı namazı yoğun katılımla eda edildi. Hutbede bayramın manevi iklimi, ümmetin birliği, kardeşlik ruhu ve Gazze’de yaşanan acılar için edilen dualar ön plana çıktı.