Eskişehir merkezli FETÖ operasyonu: 5 gözaltı
Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Eskişehir merkezli 3 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 2'si muvazzaf 5 havacı astsubayın gözaltına alındığı belirtildi.
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 5 Temmuz'da Eskişehir, Ankara ve Balıkesir illerinde farklı adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.
Söz konusu operasyonda 2'si muvazzaf, 1'i meslekten ihraç edilmiş ve 2'si de geçici olarak meslekten uzaklaştırıldığı belirtilen toplamda 5 havacı astsubay gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgulamalarının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Süper Lig hakemi Yasin Kol ile yardımcı hakem Göktuğ Hazar Erel, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da organize ettiği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan panelistler önemli mesajlar verdi. Onlardan biri de Prof. Dr. Ziya Polat'tı. Polat, ahlak, zühd, cömertlik ve liderlik bağlamında Selahaddin-i Eyyubi'yi anlattı.
Gazze Âlimler Birliği Başkanı Dr. Mervan Ebu Asım, "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde yaptığı konuşmada, işgalci rejimin Mescid-i Aksa üzerinden planlarına dikkat çekerek, "Karşımızda tek bir düşman bulunmaktadır. Hepimiz yekvücut ona karşı durmalıyız." dedi.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da düzenlediği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan Tunuslu Dr. Rıza Bukadi, dikkat çeken tespitlerde bulundu. Bukadi, "Selahaddin gerçekten ne yaptı?" sorusu üzerinden değerlendirmelerde bulundu.