Fabrika yangınında bir kişi hayatını kaybetti

Adana'nın Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen yangında fabrika bekçisi Mehmet Emin Turgut hayatını kaybetti.
Ürettiği deriler ile çanta imalatı yapan 2 katlı fabrikada çıkan yangın çok büyük hasara neden olurken, yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatte konrol altına aldığı yangın, fabrikayı kullanılamaz hale getirdi.
Olay yerine gelen Turgut'un ailesi ise sinir krizi geçirirken, yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.
Ekipler, soğutma çalışmalarına devam ediyor. (Ramazan Kösedağ-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamları, insanlık dışı ablukasına dikkat çekmek ve insani koridorların açılmasına destek olmak amacıyla bir etkinlik düzenliyor.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.