Fransa Milli Takımını bıraktığı ileri sürülen Paul Pogba'dan yalanlama!"

Paul Pogba, Macron'un İslam düşmanlığına tepki olarak Fransa Milli Takımını bıraktığı yönünde haber yapan The Sun'ı yalanladı.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Paul Pogba, The Sun gazetesinin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a tepki olarak Fransa Milli Takımı'nı bıraktığı yönündeki haberini yalanladı.
Sosyal medya hesabında açıklama yapan Pogba, "The Sun yine yapacağını yaptı. Benim hakkımda asla söylemediğim hatta aklımda bile geçirmediğim yüzde yüz asılsız bir haber dolaşıyor. Bazı medya organlarının, Fransa’da şu anda gündemde olan bir konuda işin içine Fransa Milli Takımını da katarak adımı yalan bir haberin manşetinde kullanması karşısında çok şaşırdım, öfkelendim ve şok oldum." dedi.
Her türlü teröre ve şiddete karşı olduğunu söyleyen Pogba, haberi yapan ve yayanlar hakkında yasal işlem başlatacağını ifade etti.
Tepki olarak Fransız Milli Takımını bıraktığı iddialarının ardından Pogba'ya sosyal medya kullanıcıları övgüler dizmişti. Pogba'nın iddiaların yalanlamasının ardından bir çok kişi hayal kırıklığına uğrarken Pogba'ya hem tepki gösterdi hem de İslam düşmanlığına karşı bir tavır takınması temennilerinde bulundu.
Fransız Charlie Hebdo dergisi tarafından yayımlanan ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi Vesellem) sözde karikatürize eden görseller, önceki gece Montpellier ve Toulouse şehirlerinde devlet kurumlarına ait binalarda gösterilmiş, söz konusu küstah adım büyük tepkilere neden olmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.