Elazığ'ın Palu ilçesinde freni tutmayan araç kaza yaptı.
Elazığ'ın Palu ilçesinde yokuş aşağı indiği esnada freni tutmayan kamyonet devrildi. Kazada maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; bugün saat 16.30 sıralarında Elazığ ilinden Palu istikametine gitmekte olan Ramazan Çalışkan yönetimindeki 16 BHC 70 plakalı toptancı kamyoneti, Palu ilçe girişinde Çekem Bağları yakınındaki rampadan inerken frenin tutmaması sonucu devrildi.
Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi. (Ebubekir Alkan, Murat Polat-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Milletvekili Şahzade Demir, 18-30 yaş arası gençler için getirilen “anne-babanın konut sahibi olmaması” şartının, özellikle genç evliler için mağduriyet oluşturduğuna dikkat çekerek başvuru şartının esnetilmesi çağrısında bulundu.
Konya’nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu biri çocuk toplam 6 kişi yaralandı.
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir evden 5 milyon lira değerinde altın ve para çalan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Çalınan altın ve paraların, zanlılar tarafından narenciye bahçesine gömüldüğü belirlendi.
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı.