Gaziantep’te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY’ye üye olma suçundan kesinleşmiş cezası 6 yıl 3 ay olan firari hükümlü, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan kişi, cezaevine gönderildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan iki zanlıyı yakaladı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir inşaatta yük asansörünün halatının kopması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.