Fransa'da Covid-19 vaka sayısı 248 bin 158'e ulaştı

Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Covid-19 salgınında ülke genelinde son 24 saatte 3 bin 304 yeni vaka kaydedilmesi ile toplam vaka sayısının 248 bin 158'e yükseldiği belirtildi.
Açıklamada, ülke genelinde son 24 saatte virüs nedeniyle 22 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam ölü sayısının da 30 bin 544'e ulaştığı bildirildi.
Ülke genelinde 20 Temmuz’dan beri kamuya açık kapalı alanlarda maske mecburiyeti getirilmiş, daha sonra vaka sayısının artışı ile farklı şehirlerde maskesiz dolaşmak yasaklanmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye, Süveyda'da şiddetlenen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği çatışmaları sonlandırmak üzere bölgeye özel bir güç gönderileceğini açıkladı.
Siyonist rejimin ablukası altındaki Gazze'ye insani yardım götürme amacıyla yola çıkacak Özgürlük Filosu'nun yeni gemisi Hanzala, son hazırlıklarını tamamlayarak 20 Temmuz'da Gallipoli Limanı'ndan hareket edecek.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kıbrıs sorununa çözüm konusunda, “Güven inşa etmek adına adım adım ilerliyoruz ve Kıbrıs halkının yararına somut işler yapmak için gerekli koşulları oluşturduğumuzu düşünüyorum” açıklamasını yaptı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, AB'nin yaptırımları nedeniyle son yıllarda ciddi oranda düşüş yaşanan Rusya-AB ticaret hacmine ilişkin açıklamalarda bulundu.