Gaziantep’te silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında 2 kişi gözaltına alındı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve 2 kilo 714 gram esrar ele geçirildi
Emniyet yetkilileri, kentte suç ve suç unsurlarının önlenmesine yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Merkez Yeşilyurt ilçesinde 43 yaşındaki bir şahıs, ikametinde ölü bulundu.
Mardin Merkez Artuklu ilçesinde 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü münasebetiyle "Şahidimiz toprak, imzamız fidan, sevdamız Yeşil Vatan" sloganıyla düzenlenen fidan dikme programı düzenlendi.
Gaziantep Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.