Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Merkez Şahinbey ilçesinde "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süredir yürütülen istihbarat ve teknik takip çalışmaları sonucu daha önce belirlenen bazı adreslere baskın düzenlendiği belirtildi.
Operasyonda 11 şüpheli, uyuşturucu sattığı gerekçesiyle gözaltına alınırken, mahallelerin girişlerinde ise uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin GBT sorgulaması yapıldı.
Operasyonda evlerde yapılan aramada, 2 ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.