Gaziantep'te hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı
Gaziantep polis ekiplerince bir depoda meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.
Depoda meydana gelen hırsızlık olayının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit ederek, belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.
Yapılan çalışmalar kapsamında, hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen bir araç muhafaza altına alınırken, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 56 adet kartuş ele geçirildi.
Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt Valisi Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde hayata geçirilen kendi üretim modeliyle 2 yılda 261 kilometre yol yapılırken, bir milyar 26 milyon 474 bin lira kamu tasarrufu sağlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’da meydana gelen tren kazasından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ileterek hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Erdoğan, İspanya halkı ve hükûmetiyle dayanışma mesajı paylaştı.
Gaziantep’in birçok bölgesinde etkili olan yoğun yağış nedeniyle vatandaşlar zorluk yaşarken, bazı araçlar su altında kaldı.
Umut Kervanı Kızıltepe Temsilciliği, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere gıda yardımında bulundu.