Gaziantep'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Gaziantep'te polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yağma suçundan 16 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı.
Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ise hırsızlık suçundan 14 yıl 11 ay ve 12 yıl 2 ay hapis cezası bulunan iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Emniyet Müdürlüğünden, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmaların sürdüğünü bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir yağ fabrikasında meydana gelen patlamada 8 kişi yaralandı.
Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, kayısı bahçelerinde sonbahar döneminde hastalıklarla mücadelede yapılması gerekenlere dikkat çekerek üreticilere önemli uyarılarda bulundu.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, enerji tasarrufu sağlamak, hizmet kalitesini artırmak ve çevreye duyarlı bir yapı oluşturmak amacıyla Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirildi.
Doğu Karadeniz bölgesinden bu yılın ocak–ekim döneminde yapılan somon ihracatı, geçen yıla oranla artış göstererek 152 milyon 371 bin 502 dolara ulaştı.